ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

desfiintare poprire venituri cuvenite


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


daca din 2010 nu am mai achitat ratele unui credit bancar nevoi personale contractat in 2008 datorita lipsei veniturilor,ulterior un executor judecatoresc mi-a poprit conturile desi nu aveau sold,iar din septembrie 2015 angajatorul mi-a retinut 1/3 din venit la interventia aceluiasi executor,urmare OUG de modificare a Codului de procedura civila prin care retinerea poate fi efectuata dupa o sentinta judecatoreasca, nu potrivit executorului,poate fi desfiintata hotararea de executare?mentionez ca anul acesta implinesc 62 ani,din 2 februarie 2016 am renuntat la serviciu pentru ca trebuie sa suport interventii chirurgicale urgente si nu am niciun venit sau proprietate.multumesc pentru intelegere si sper un raspuns in scurt timp.

Adaugata in: Studii de caz
Vasile Florescu
 User  Vasile Florescu
a intrebat la 24 Mar. 2016
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

2 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [1] Nemultumit de acest raspuns [0]
Vasile Florescu
 User Vasile Florescu
a raspuns userului adriana iancu la 12 Apr. 2016
Multumesc pt.rasp.,dar va rog sa aprofundati-cauza n-a incetat pt.ca ratele n-au fost achitate din lipsa resurse,creditul trebuia finalizat in iunie 2014.Potrivit modif.Codului civil sentinta de executare intervine dupa o hotarare judecatoreasca nu in urma actiunii promovate de un executor judecatoresc.In aceste conditii poate fi desfiintata hotararea de executare si ce alte mijloace legale de recuperare a debitului are banca,daca eu nu am niciun venit si nici proprietati imobile,supravietuind cu ajutorul unor rude?Multumesc pt.intelegere si sper ca voi primi un raspuns edificator.Doamne-ajuta!
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Adriana Iancu
 Expert Adriana Iancu
a raspuns la intrebare la 09 Apr. 2016
Conform art. 794 din Codul de procedura civila, in situatia in care dupa infiintarea popririi cauza in temeiul careia s-a infiintat aceasta a incetat sa mai existe, executorul judecatoresc, din oficiu sau la cererea debitorului poprit, va dispune desfiintarea popririi printr-o adresa catre tertul poprit.

Alte intrebari despre Studii de caz

TOP RASPUNSURI 2024