ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Incetare CIM cu acordul partilor & bonus salarial compensatoriu


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua!

As dori sa stiu care este succesiunea logica a evenimentelor: act aditional la contract si apoi cererea angajatului de terminare a contractului de munca cu acordul partilor.... sau invers?

Pentru exemplificare, se da urmatoarea situatie:

La intoarcerea din CCC, angajatorul propune angajatei proaspat revenita din CCC incheierea unui act aditional la contract prin care sa i se acorde acesteia un bonus salarial compensatoriu, cu conditia redactarii mai intai de catre aceasta a unei cereri de incetare a contractului de munca cu acordul partilor. Angajatorul sustine ca succesiunea logica a evenimentelor ar trebui sa fie cererea de incetare a CIM, apoi actul aditional post-datat cererii angajatei.

Nu ar fi mai fireasca incheierea actului aditional la contract in care sa se stipuleze urmatoarele: "in situaţia in care, CIM, va inceta de drept, pentru activitatea prestata de catre salariata, pe langa toate drepturile salariale curente care i se cuvin, angajatorul este de acord cu acordarea acesteia a unei prime in cuantum de..., in caz contrar respectivul act aditional fiind nul si partile repuse in situatia anterioara semnarii sale?"
Cu alte cuvinte, daca mai e nevoie de aceasta precizare: as dori sa stiu cum ar trebui sa procedeze angajata respectiva, proaspat revenita din CCC, pentru a beneficia faptic de acel bonus compensatoriu si de incheierea amiabila intre parti?

Va multumesc anticipat!

Roxana Esca
 User  Roxana Esca
a intrebat la 19 Aug. 2014
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

Alte intrebari despre Studii de caz

TOP RASPUNSURI 2024