ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

ore noapte - revisal


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Avand in vedere opiniile diferite privind introducerea in REVISAL a sporului de noapte, ore suplimentare, spor de weekend, etc si tinand cont de precizarile din indrumarile tehnice pentru utilizarea Revisal 5.0.6, publicat pe site-ul ITM, prin care se precizeaza ca sporurile salariale care se introduc sunt sporurile cu caracter permanent acordate de angajator conform contractului individual de munca, va rugam sa ne precizati daca aceste sporuri se introduc in Revisal.
Mentionam ca sporurile aleatorii lunare ore de noapte, ore suplimentare, weekend, etc â?? sunt variabile, diferind de la o luna la alta, functie de numarul de zile ale lunii si functie de ture. Acestea se regasesc in declaratia 112, pontaje, state â?? mai este cazul sa introducem in Revisal, luna de luna cuantumul acestora??

Va multumim


Adaugata in: Studii de caz
Laura Petre
 User  Laura Petre
a intrebat la 23 Nov. 2011
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

2 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 20 Ian. 2012
In primul rand, o precizare: variatna 5.0.6 a fost inlocuti de varianta 5.0.8 a Revisal, noua variatna fiind modificata si imbunatatita.

Referitor la sporuri, in Revisal, asa cum ati spus si dvs, se trec doar acele sporuri care apar in contractul de munca, sau in act aditional la contract. Cunatumul lor nu se introduce in Revisal luna de luna, ci numai la angajare sau atunci cand sunt modificate prin acte aditionale. Altfel, variatiile apar pe statele de plata. Revisalul este doar o evidenta a contractelor, el nu tine insa si locul unui stat de plata. Toate aceste elemente sunt mentionate in HG 500/2011 modificata prin HG 1105/2011.
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Daniela B
 User Daniela B
a raspuns la intrebare la 16 Dec. 2011
Buna ziua.
M-ar interesa si pe mine raspunsul la aceasta intrebare.
Multumesc.

Alte intrebari despre Studii de caz

TOP RASPUNSURI 2024