ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

contract individual de munca semnat de altcineva


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua,
cerindu-mi copii certificate ale dosarului personal am remarcat ca aveam un contract individual de munca semnat in anul 2011 de altcineva nestiind de existenta acestuia pana acum. primul contract de munca era semnat de mine in anul 2003. Mentionez ca programul meu de munca este in ture, nu mi se platesc ore suplimentare si nici libere nu pot lua in contul acestora. In primul contract de munca scria ca e program de 12 ore cu repaos de 36ore, la cel de al doilea programul este de 8 ore dar tot 12 ore lucrez iar pontajul este facut cu 12 ore.
in cel de al doilea contract de munca scrie ca am 25 zile de concediu de odihna desi vechimea in munca e de 15% deci am 21 efectiv.
Voiam sa stiu ce pot face in cazul in care nu mi s-a adus la cunostinta contractul de munca semnat fiind de altcineva, daca mi s-ar fi putut plati orele suplimentare, si daca in contract sunt stipulate 25 zile de concediu imi pot lua 25 sau 21 zile conform vechimii.
multumesc

Adaugata in: Timp de munca
Mirela Lupascu
 User  Mirela Lupascu
a intrebat la 15 Sep. 2014
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 29 Sep. 2014
Este fals in acte, il puteti sesiza autoritatilor pentru ca reprezina fapta penala. Depuneti o plangere si la ITM si cereti o expertiza grafologica asupra semnaturii, incercati sa aveti o discutie si cu un avocat pentru ca e posibil sa fie necesara o actiune in instanta.

Alte intrebari despre Timp de munca

TOP RASPUNSURI 2024