ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Cum este influentata vechimea?


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Bunaziua , eu lucrez la o companie cu un contract de munca pe perioada nedeterminata la care am un act aditional la CIM in care se specifica ca programul meu de lucru este sambata si dumineca cate 12 ore pe zii in aceste 2 zile . Celelante zile ale saptamanii de luni pana vineri , eu stau acasa. Ce influenta are acest fel de program la vechimea mea in munca? Ma va afecta la pensie in vre un fel acest fel de program ?La aceasta companie unde lucrez in situatia mea fiind peste 70 persoane. Aici se zvoneste ca nu sar face vechime completa, si ca mar afecta la o viitoare pensie. Mentionez ca lucrez intre 96 si 120 ore pe luna , adica in functie de cate sfarsituri de saptamana prind pe luna.

Valentin Bidilica
 User  Valentin Bidilica
a intrebat la 06 Sep. 2018
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Georgeta Ganea
 User Georgeta Ganea
a raspuns la intrebare la 06 Sep. 2018
Va recomand sa cititi cu atentie tipul de contract individual de munca pe care l-ati incheiat cu angajatorul.Presupun ca este un contract individual de munca cu timp partial. Daca este asa stagiul de cotizare la pensie este la fel ca la un contract cu norma intrega, insa valoarea punctului de pensie desigur va fi influientata de veniturile pentru care platiti contributia la pensie.

Alte intrebari despre Timp de munca

TOP RASPUNSURI 2024