ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Abuz in serviciu


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Am sustinut un concurs pentru ocuparea unui post de administrator financiar patrimoniu in data de 28 11.2012,postul este pe o perioada de un an,in invatamant,deoarece nu se fac angajari,eu sunt din sistem lucrez pe post de laborant informatica,am luat examenul,dar problema se pune ca contracandidatul meu a dat ceva spaga la director si pana la data de 08.01.2013 nu sunt pus in functie,avand si decizie de numire ,dar cat timp este director nu voi fi pus in drepturi,mentionez ca sunt pus in probe 2 luni,dar ce probe cand eu tot meseria de laborant o fac,si ma pus sa-mi dau defapt demisia din laborant,ca apaream pe doua functii,as dori niste informatii daca se poate

Marius Vilcu
 User  Marius Vilcu
a intrebat la 08 Ian. 2013
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

3 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns userului Marius Vilcu la 08 Ian. 2013
Faceti atunci o sesizare catre ITM, daca activati fara sa existe o forma legala de contract incheiat intre dvs si institutie nu este in regula.
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Marius Vilcu
 User Marius Vilcu
a raspuns userului Ioana Popa la 08 Ian. 2013
Da am demisionat de pe functia de laborant si sunt numit prin decizie in urma concursului sustinut, administrator, problema este ca se amana semnarea contractului individual de munca de la data de 1.12.2012 am decizia; pana astazi nu am semnat nimic si acum se poate semna contractul dupa atatea zile si daca da am sa chem si liderul de sindicat la negociere si problema este ca sunt vorba vine in 2 luni de proba, dar ce proba cand eu nu am semnat o factura de aprovizionare si tot altceva fac numai administratie nu.
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 08 Ian. 2013
Puteti sesiza autoritatile daca sunteti de parere ce ceva nu este in regula. Problema referitoare la plata unei sume ilegale poate fi solutionata numai cu ajutorul autoritatilor.

Inteleg ca ati incetat un contract anterior, prin demisie, iar cel actual contine o perioada de proba, perioada care este prevazuta de lege iar angajatorul o poate include in contract mai ales daca este vorba de o incadrare pe o functie noua. Daca nu am inteles bine va rog sa fiti un pic mai explicit.

Alte intrebari despre Codul Muncii

TOP RASPUNSURI 2024