ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Vreau sa indentific legea


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A



Buna ziua,

speta Civil - recalculare pensie, CA ORADEA, Recurs, 12-11-2009
"
Din cuprinsul carnetului de munca aflat in copie xerox la dosar fond - filele 3 - 17 - se retine faptul ca, recurentul a lucrat in functia de mecanic pompe injectie in cadrul SC B. SA O. Legea nr. 3/1977 in baza careia i s-a deschis drepturile la pensie recurentului, prevedea o vechime integrala in munca pentru barbati de 30 de ani si 25 de ani pentru femei, iar prin faptul ca a lucrat in grupa a II-a de munca, conform art. 13 - 14 din acest act normativ, i s-a dat dreptul de-a beneficia de reducerea varstei de pensionare, pentru fiecare an lucrat in grupa a II-a adaugandu-i-se inca 3 luni de zile, aspecte ce se retin si din considerentele deciziei nr. 40/2008 a Inaltei Curti de Casatie si Justitie pronuntata in recursul in interesul legii."

In acest material am descoperit ca meseria de mecanic pompe injectie este trecuta la grupa a 2 a. Eu am lucrat in aceasta meserie timp de 7-8 ani ,dar nu am grupa a 2 a pentru aceasta perioada.Va rog daca puteti sa ma ajutati sa indentific legea care atribuie grupa a 2 a acestei meserii.

Va multumesc frumos.








Ionel Radu
 User  Ionel Radu
a intrebat la 27 Nov. 2011
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

Alte intrebari despre Legislatia muncii

TOP RASPUNSURI 2024