ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Munca īn perioada de repaus săptămānal - remunerație


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


La o societate comercială cu profil agricol, īn perioade de campanie, există situații īn care nu se poate acorda repausul săptămānal. Care este procedura de obținere a avizului ITM pentru perioada de maxim 14 zile cu perioadă de repaus săptămānal și care este, mai exact metoda de calcul a remunerației salariaților (sporuri)? Acestea se acordă numai pentru zilele de weekend īn care s-a lucrat sau pentru toate zilele peste acelea 5 prevăzute īn programul normal al unității?

Exemplu: se lucrează 11 zile consecutive, dintre care o sāmbătă și o duminică. Sporurile se acordă numai pentru zilele de sāmbătă și duminică lucrate, iar la finalul celor 11 zile se dau cele 4 zile de repaus consecutiv, urmānd ca de săptămāna următoare să se revină la programul normal? Sau se plătesc suplimentar toate zilele lucrate de sāmbătă pānă la finalul celor 11 zile?

Fotescu Karla
 User  Fotescu Karla
a intrebat la 27 Aug. 2017
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

Alte intrebari despre Timp de munca

TOP RASPUNSURI 2024