ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

calificari


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Lucrez la o firma privata de 3 ani. Aici fac control tehnic, punerea in functiune si fiscalizarea caselor de marcat, tach-urilor,etc. Am cerut patronului sa ni se faca o calificare deoarece eu sunt sef de linie doar pentru ei,in contractul de munca sunt muncitor necalificat. Mentionez ca am un salariu tarifar de 1300 RON si bonuri de masa ,un salariu nu tocmai pentru un muncitor necalificat.Cui trebuie sa ma adresez pentru un sfat in a capata calificare in functia pe care o am? Multumesc

Mariana Raichici
 User  Mariana Raichici
a intrebat la 04 Apr. 2014
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

3 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Mariana Raichici
 User Mariana Raichici
a raspuns userului Ioana Popa la 30 Apr. 2014
Doamna Ioana , cred ca dvs intelegeti camd spun ca sunt sef de linie in aceasta firma ,dar asta nu e important musai pt o calificare , insa. eu fac un lucru care necesita o calificare, deoarece nu poti sa iei un om pur si simplu sa il pui sa monteze piese cu placi electronice, asta ar trebui sa o faca un eloctronist .Sa fiscalizezi o casa de marcat cu card de memorie este o raspundere pe care ti-o asumi . Nu credeti ca trebuie o calificare in domeniul acesta?
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [1]
Georgeta Ganea
 User Georgeta Ganea
a raspuns la intrebare la 07 Apr. 2014
Se pot face calificari prin furnizori de formare profesionala acreditati.Costurile calificarii pot fi sustinute de catre angajator in cazul in care are interes sa va califice sau daca nu pe cont propriu.Intari pe site-ul Agentiei Nationale de Calificare.
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [1] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 07 Apr. 2014
Nu stiu pe ce fel de functie sunteti incadrata de fapt, cum se numeste ea. S-ar putea sa nu aveti nevoie de calificare speciala pentru a o ocupa si atunci nici angajatorul nu este obligat sa va inscrie la un curs de calificare. Salariul este unul legal, nu stiu ce intelegeti dvs prin salariul pentru muncitor calificat sau nu. In legislatia muncii nu exista o astfel de diferenta in prezent. Exista salariul minim brut pe economie, acordat oricarui angajat din Romania indiferent de nivelul studiilor detinute. La stabilirea lui se tine cont de experienta, importanta si responsabilitatea functiei respective. Etc.

Alte intrebari despre Cariera si performanta

TOP RASPUNSURI 2024