ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

restructurare


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Dupa toata activitatea mea de baza dovedita angajatorului actual la angajare ca cerinta obligatorie, dupa 5 ani de munca ca functionar in administratie publica locala la urbanism, am fost mutata pe noua functie de politist disciplina in constructii in baza legii 155/2010. As vrea sa stiu daca vechea mea scoala poate fi acum verificata de o evaluare de sanatate si o testare psihologica. Am temei legal sa nu o accept? Testare - doar ca asa vrea angajatorul, fiind obligatorie pentru restructurare! Am o varsta si inca cativa ani pana la pensie, am facut 5 ani liceu, 5 ani facultate. Este reglementata testarea clasei mele sociale de inginer, inspector superior apoi, acum politist? Pot fi testata ca si agentii de paza si ordine chiar daca bibliografia este alta? De ce sa fiu testata, nu am invatat destul ca sa ajung aici? Dati-mi un sfat cum si daca pot ocoli legal testarea care restructureaza. Nu mi-e teama, ma simt injosita! Multumesc!

Mariana Radacina
 User  Mariana Radacina
a intrebat la 28 Iun. 2012
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 03 Iul. 2012
Nu imi este foarte clar ce se intampla in cazul dvs. Sa inteleg ca este vorba de restructurarea postului? Nu imi dau seama ce legatura au studiile de inginer cu pozitia de politist, aceasta nu poate fi ocupata decat daca absolviti academia de politie, si nu pe baza oricaror studii absolvite. O sectie de politie are niste reguli. Daca va referiti la pozitia de paznic, este altceva. Insa si acolo este necesara detinerea unei certificari iar testarea, daca este una medicala, se face in baza legii pentru ca angajatorul sa aiba garantia ca din punct de vedere medical faceti fata cerintelor postului. Testarea cunostintelor poate fi facuta odata cu schimbarea postului, acest lucru nu este gresit.


Alte intrebari despre Cariera si performanta

TOP RASPUNSURI 2024