ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

cum cer restituirea cass platit dar nefurnizate serviciile


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Sunt student in strainatate fara venit si fara bursa de la statul roman.De trei ani depun la Anaf declaratia unica si platesc cass calculat la salariul minim. Am un card de sanatate national si unul european care a fost valabil pana azi 20/08/2021.Nu am avut nevoie de servicii tot anul.In saptamana trecuta am cerut innoirea cardului european si mi sa respins cererea spunandu mi se ca nu sunt asigurat. Am verificat si asa era. De la CASMB mi s-a spus ca nu mai sunt asigurat din 14/08/2020. Le-am trimis documentele care dovedesc ca eu am facut ce trebuie si mi s-a spus ca Anaf nu le-a raportat la Casmb.
As vrea sa mi se restituie banii pe care i-am platit ( 1338 lei) in 20/08/2020 pentru servicii de care nu as fi putut beneficia.
Poate cineva sa-mi spuna care ar fi procedura si ce ar trebui sa fac ca sa fiu sigur ca banii pe care-i voi plati pentru perioada urmatoare nu vor fi platitit degeaba ca si anul trecut. Multumesc pentru ajutor.

Adaugata in: Contributii sociale
Rozica Kadar
 User  Rozica Kadar
a intrebat la 20 Aug. 2021
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

Alte intrebari despre Contributii sociale

TOP RASPUNSURI 2024