ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

taxe la bugetul statului


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Ca urmare a unei hotarari judecatoresti am incasat prin executare silita o suma de bani reprezentand drepturi salariale, pentru anii 2007-2009, in suma bruta .
Care este modalitatea de a achita impozitele aferente catre bugetul statului cas, pensie , somaj, impozit, in conditiile in care calculele pentru acestea au fost facute de expertul contabil parte in proces si doresc sa fac acest lucru cat mai repede posibil pentru a nu plati penalitati?
Mentionez ca societatea contesta tocmai faptul ca am incasat suma bruta si nu a cooperat sub nici o forma cu executorul desi a fost citata in mai multe dosare de aceasi natura. A refuzat cererea printr-un e-mail de a ne comunica un cont unde sa putem depune banii aferenti impozitelor datorate .
Nu mai sunt salariatul societatii din 2009 !
Va multumesc!

Adaugata in: Contributii
Holca Mihai
 User  Holca Mihai
a intrebat la 24 Mai. 2012
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 25 Mai. 2012
Angajatorul are si el obligatia de a plati cotele de contributii care ii revin lui. Dvs puteti plati partea care va revine dvs, insa angajatorul are obligatia de a plati contributiile obligatorii pentru salariile acordate din bugetul de salarii. Nerespectarea hotararii judecatoresti referitoare la plata salariilor este infractiune si se pedepseste cu amenda sau inchisoare. Aceasta in cazul in care nu ati primit salariile conform hotararii.

Art. 261
Neexecutarea unei hotarari judecatoresti definitive privind plata salariilor in termen de 15 zile de la data cererii de executare adresate angajatorului de catre partea interesata constituie infractiune si se pedepseste cu inchisoare de la 3 la 6 luni sau cu amenda.

Alte intrebari despre Contributii

TOP RASPUNSURI 2024