ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Adeverinte intocmire dosar de pensionare


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua!Pentru dosarul de pensionare al unui cadru didactic s-a intocmit adeverinta cu salariul de incadrare si toate sporurile de care a beneficiat pana in data de 31.03.2001 si separat o alta adeverinta cu sporul de vechime, doar ca procent, incepand cu luna aprilie 1992.Problema este ca el doreste sa i se dea neoficial,deci fara semnaturi si stampila, si perioada aprilie 2001 si pana in prezent deoarece a auzit nu stiu ce caz la un cunoscut ca nu i s-ar fi inregistrat sumele reale la Casa de Pensii si vrea sa si le verifice si el.Spune ca este dreptul lui sa afle daca este inregistrat corect.Este corect sa ceara asa ceva, avand in vedere ca din aprilie 2001 toate aceste sume s-au depus la timp si exista in baza de date a Casei de Pensii?Mi se pare o munca in zadar atata timp cat nu vrea ceva oficial ci doar pentru uz personal.Multumesc anticipat!



Adaugata in: Pensii Dosar pensionare
Luminita B
 User  Luminita B
a intrebat la 05 Mai. 2014
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Georgeta Ganea
 User Georgeta Ganea
a raspuns la intrebare la 05 Mai. 2014
Informatiile privind drepturile salariale primite dupa data de 012,04,2001 sunt aceleasi si la angajator si cele care se regasesc in declaratiile individuale.Angajatorul nu putea sa trimita alte date la casa de asigurari decat cele calculate potyrivit drepturilor cuvenite.Poate sa solicite aceste informatii direct la casa de asigurari si i se va da adeverinta atat cu venituri din Legea 263 din 2010.
(1) Stagiul de cotizare se certifica asiguratilor, din oficiu, o data la 2 ani, de CNPP si de casele de pensii sectoriale.
(2) Stagiul de cotizare se certifica si la cererea asiguratilor, contra cost. Tariful serviciului respectiv se stabileste anual de CNPP si casele de pensii sectoriale
Din cate cunosc se elibereaza aceste adeverinta fara plata

Alte intrebari despre Pensii

Expertii nostri
Ioana Popa
Viviana Serni Marius Ion Gratiela Petrescu G Stancu Radu Anton violeta Georgescu
TOP RASPUNSURI 2024