ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Concediul medical se suprapune cu pensionarea la limita de varsta


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Nascuta pe 9.11.1955, in februarie 2016 intervine incetarea CIM pentru pensionare la limita de varsta. Din iulie 2015, sunt in concediu medical cu cod 14. Daca inceteaza CIM (CIM pe perioada nedeterminata), se mai plateste indemnizatia de CM de catre CASMB? Exista posibilitatea unei reangajari, pana la emiterea deciziei de pensionare, eu ramanand in CM, avand in vedere necesitatea continuarii tratamentului (agresiv, de altfel), sau raman si fara indemnizatie si fara pensie (cateva luni, probabil, pana la emiterea deciziei de pensionare)? Ce se poate face din punct de vedere legal (eu sau angajatorul)? Situatia este foarte delicata si ma ingrijoreaza (mentionez ca nu am alte surse de venit). Multumesc anticipat!

Gabriela Iotta
 User  Gabriela Iotta
a intrebat la 12 Ian. 2016
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Georgeta Ganea
 User Georgeta Ganea
a raspuns la intrebare la 13 Ian. 2016
La data la care indepliniti conditiile de pensie va inceteaza de drept contractul de munca chiar de sunteti in concediu medical.Acesta se va plati doar pana va inceteaza contractul de munca si nu este preluat in plata de CSAMB.Este foarte putin posibil ca angajatorul sa va incheie un alt contract de munca pe perioada determinata de timp atat timp cat dvs. nu puteti presta munca si ati fi in continuare in incapacitate de munca.Legal , nu sunt alte posibilitati in cazul dvs.

Alte intrebari despre Pensii

TOP RASPUNSURI 2024