ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

data pensionare limita de varsta persoana cu handicap si invalida gr.III


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Daca sunt , nascuta in iunie 1962, am pensie de invaliditate gr. III din 1 iulie 2009, am fost in incapacitate temporara de munca cu noma intreaga pana la 30 iunie 2009 iar CIM a fost desfacut de angajator la comunicarea deciziei de pensionare in oct. 2009 dupa ce mi-a schimbat CIM pe timp partial intre 1 iulie-10 oct. 2009, apoi am avut CIM cu timp partial din 1 iunie 2011 pana la 1 feb. 2012 concomitent cu pensia de invaliditate grd III, stiind ca stagiul de cotizare calculat pana la 31 mai 2009 in decizia de pensionare este de 23 ani 5 luni 27 zile, cu ce data ma pot pensiona pentru limita de varsta daca am certificat handicap mediu nerevizuibil preexistent stagiului de cotizre, emis in baza legii 263 art 58?
Ce trebuie sa depun la casa de pensii si cu cat timp inainte? Cum fac ca sa mi se lase pensia cea mai avantajoasa in caz ca cea de limita de varsta ar rezulta mai mica decat cea actuala de invaliditate ?

Monica Airinei
 User  Monica Airinei
a intrebat la 25 Iul. 2014
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

Alte intrebari despre Pensii

TOP RASPUNSURI 2024