ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Care sunt conditiile de primire a indemnizatiei sau primei de instalare?


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Doresc sa stiu daca pot beneficia de prima de instalare, mentionez: mi-am inceput activitatea de predare la catedra in anul 2012, an in care am absolvit studiile de licenta. Din 2013 pana in prezent functionez la o a doua unitate scolara. Vreau sa stiu de unde am dreptul sa o primesc. Deasemenea mentioneaz ca am participat la concursurile de titularizare din anii 2012 (nota 6.90) si 2013 (nota 9.01), dar nu am obtinut definitivarea in invatamant, fiind inscrisa si urmez sa particip la examenul de definitivare in invatamant in anul 2016. In anul 2014 am absolvit si cursurile de masterat cu diploma de masterat.

Ariana Muşuţan
 User  Ariana MuÅŸuÅ£an
a intrebat la 27 Nov. 2015
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Adriana Iancu
 Expert Adriana Iancu
a raspuns la intrebare la 27 Nov. 2015
De la data intrarii in vigoare a Legii educatiei nationale nr. 1/2011 si in prezent, atat personalul didactic de predare, cat si personalul didactic auxiliar si cel nedidactic au dreptul la o indemnizatie de instalare egala cu un salariu de baza al functiei indeplinite daca indeplinesc conditiile prevazute de art. 23, alin. (1) din HG nr. 281/1993, cu modificarile si completarile ulterioare, respectiv daca se incadreaza intr-o unitate din alta localitate decat cea de domiciliu in primul an de activitate dupa absolvirea studiilor.
HG nr. 281/1993 cu privire la salarizarea personalului din unitatile bugetare (publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 135/25.06.1993)
Art. 23
(1) La incadrarea intr-o unitate din alta localitate decat cea de domiciliu, in primul an de activitate dupa absolvirea studiilor, personalul de specialitate beneficiaza de o indemnizatie de instalare echivalenta cu un salariu de baza corespunzator functiei, gradului sau treptei profesionale in care urmeaza a fi incadrat; in cazul medicilor si farmacistilor, indemnizatia de instalare se acorda, dupa terminarea stagiaturii sau a internatului, de unitatea sanitara unde s-au incadrat prin concurs.

Alte intrebari despre Resurse umane

TOP RASPUNSURI 2024