ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Concediu maternitate 2 locuri de munca


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna seara! Imi cer scuze de deranj. Am si eu o intrebare legata de concediul de maternitate. Sunt in urmatoarea situatie: am 2 contracte, unul pe perioada nedeterminata pe 2 ore si altul pe perioada determinata la 8 ore. Acesta pe perioada determinata expira pe 31 martie. As dori sa intru in prenatal pe 5 martie, iar dpn este de 30 aprilie. Insa nu stiu cum se procedeaza cu indemnizatia de maternitate. Daca mie imi expira contractul pe perioada determinata cine imi va plati indemnizatia? Din cate am citit pe internet, am vazut ca trebuie depus concediul medical la casa de asigurari, dar daca mai am si cel de-al doilea contract, cum se procedeaza? Va multumesc anticipat si sper ca ma puteti ajuta cu un raspuns. O seara buna!

Adaugata in: Resurse umane
Florentina Costea
 User  Florentina Costea
a intrebat la 06 Feb. 2015
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Adriana Iancu
 Expert Adriana Iancu
a raspuns la intrebare la 08 Feb. 2015
Indemnizatia pentru concediul de sarcina si lauzie pentru contractul care expira pe data de 31.03.2015 va fi platita de angajator pana la expirarea termenului pentru care a fost incheiat contractul urmand ca difereta pana la incetarea medicalului sa fie platita de Casa de asigurari de sanatate( art. 32 din OUG nr. 158/2005). Pentru contractul incheiat pe perioada nedeterminata indemnizatia va fi platita de angajator.

Alte intrebari despre Resurse umane

TOP RASPUNSURI 2024