ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Date eronate la Raport per salariat in Revisal


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua!

Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema: in ianuarie 2013 am transmis in revisal modificari salariale prin acte aditionale la toti salariatii. Am verificat la contracte, apareau modificarile respective, in schimb la raportul per salariat la 3 dintre acestia nu apareau acele modificari. Am incercat prin corectie, m-am gandit ca n-am salvat ceva corect. Tot degeaba. La contracte au aparut si aceste corectii. La vremea respectiva am transmis la itm revisalul, iar ieri a cerut pentru banca un extras din revisal tocmai unul din cei 3. Am crezut ca s-a rezolvat din program eroarea, dar nu, in raportul salariatului tot nu apare modificarea respectiva cu data de 01.01.2013. Astazi am transmis cateva acte aditionale, modificarea cu 01.04.2013, iar la cei 3 nici acum nu apare aceasta modificare. La ceilalti da, apar operatiunile.

Ce ma sfatuiti sa fac in continuare? Aceste modificari inca nu le-am transmis la ITM, dar trebuie. Poate v-ati mai confruntat cu aceasta problema si ma puteti sfatui, va rog. Practic la cei 3 apar modificarile corect in sectiunea Contracte, dar la Raportul salariatului nu apar.

Multumesc anticipat! O zi buna!

Adaugata in: Resurse umane Revisal
Elena Dosaru
 User  Elena Dosaru
a intrebat la 09 Apr. 2013
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

3 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Elena Dosaru
 User Elena Dosaru
a raspuns userului elena dosaru la 12 Apr. 2013
Am rezolvat problema. Am fost nevoita sa instalez programul pe alt calculator , am importat datele in cel nou , iar pe acesta apareau toate modificarile facute inclusiv in Raportul per salariat. Problema aparuta este din program....In concluzie cine se mai confrunta cu aceasta problema trebuie sa-si instaleze din nou programul . O zi buna.
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Elena Dosaru
 User Elena Dosaru
a raspuns userului Ioana Popa la 10 Apr. 2013
Tocmai asta nu inteleg ...La contracte apar toate operatiile la zi , inclusiv cand am operat corectie, in schimb la Raportul salariatului ultimele operatii cu salariile nu apar.
Pasii i-am urmat intocmai ca si la ceilalti . Am dat corectie , crezand ca am uitat ceva pasi, dar tot nu apare...
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 09 Apr. 2013
Modificarile le regasiti evidentiate la sectiune Istoric contract, daca va uitati. In Raport trebuie sa va apara intr-un tabel salariul dupa modificare, actualizat, iar mai jos, intr-un alt tabel, fiecare interval de vechime cu salariul aferent si cu operatiunea utilizata. Nu imi pot da seama cam de unde vine eroarea, ceva nu ati operat corect in program, altfel nu stiu ce sa va spun. Verificati si data care produce efectele, sa fie corect introdusa.

Alte intrebari despre Resurse umane

TOP RASPUNSURI 2024