ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

incetare CIM


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


daca ultima zi de lucru a unui salariat angajat cu CIM pe perioada determinata este 31.10.2011, care este data incetarii CIM si c??nd se transmite decizia de ??ncetare ??n REVISAL?
se poate transmite si ??nainte de ??ncetare?


Adaugata in: Resurse umane
Daniela Maria
 User  Daniela Maria
a intrebat la 26 Oct. 2011
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

3 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns userului marin alexandra la 04 Nov. 2011
Daca va uitati in lista de contracte veti vedea ca in situatia in care nu ati operat incetarea CIM, acesta apare in continuare ca fiind activ. Mergeti la incetare CIM si operati incetarea contractului pe perioada determinata. Asa cum este conceput programul in acet moment practic data de sfarsit a activitatii conincidea cu cea de incetare a CIM, respectiv prima zi in care salariatul nu mai desfasoa activitate in baza CIM. Este o mica scapare a progreamului

Astfel fie operati in REVISAL data sfarsit activitate ca fiind 01.11.2011 tinand cont de faptul ca decizia de incetare se intomceste cu ziua din care actvitatea salariatului inceteaza, fie operati incetarea pe data de 31.10, dat fiind faptul ca aceasta reprezinta ultima zi de lucru asa cum este ea trecuta in CIM, programul "intuind" astfel ca ultima zi de lucru este 31.10.

Conform indicatiilor tehnice de utilizare a REVISAL, data incetare CIM si sfarsit activitate reprezinta:

Dat?? ??ncetare contract: Data de la care Salariatul ????i ??nceteaz?? activitatea pentru ??i sub autoritatea unui angajator conform ??nscrisului din decizia de ??ncetare.
Dat?? sf??rsit activitate: Data de sf??r??it a perioadei de derulare a contractului conform duratei stabilite la semnarea contractului pe perioad?? determinat??.

V-as sugera sa luati legatura si cu cei de la suportul tehnic si ITM, deoarece programul este in conitunare supus modificarilor si corecturilor.
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [1]
Marin Alexandra
 User Marin Alexandra
a raspuns userului Ioana Popa la 03 Nov. 2011
Nu este corect.Nu puteti inceta in REVISAL in data de 01.11.2011 deoarece REVISAL nu-l vede activ si nu va de voie sa-l incetati.
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 27 Oct. 2011
Data incetarii este CIM coincide cu prima zi in care salariatul nu mai desfasoara activitate, in cazul dvs este data de 01.11.2011.

Conform HG 500/2011 incetarea CIM se inregistreaza in REVISAL la data incetarii contractului individual de munca/la data luarii la cunostinta a evenimentului ce a determinat, in conditiile legii, incetarea contractului individual de munca.

Alte intrebari despre Resurse umane

TOP RASPUNSURI 2024