ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

informatii pierdute in revisal


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua ! As vrea sa ma ajutati intr-o problema , care mie mi se pare cel putin bizara si anume : in luna iulie am angajat pe o perioada determinata , de 3 luni , pe o firma , doi barbati .totul bine , i-am inregistrat in revisal , apoi i-am transmis online la itm , am verificat preluarile , totul a fost ok. Acum o saptamana , am scos un raport si era totul ok , dar , ieri am mai scos un raport al contractelor si acesti doi barbati nu apar pe nicaieri , nu exista nici la salariati , nici activi ,nimic .Chiar nu stiu ce s-a intamplat ... mai ales ca trebuie facuta decizia de incetare si transmisa .Ce ma sfatuiti ? Va multumesc frumos !

Adaugata in: Resurse umane
Tatiana Georgescu
 User  Tatiana Georgescu
a intrebat la 15 Sep. 2014
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Adriana Iancu
 Expert Adriana Iancu
a raspuns la intrebare la 16 Sep. 2014
Daca este vorba doar de doi salariati incercati sa-i reintroduceti,dar trebuie sa o faceti sub aceeasi formă, cu aceleasi informatii. In situatia in care informatiile difera, se va considera că angajatii au contracte de munca diferite (chiar dacă au acelasi CNP, mai ales de cand este ?n vigoare si legalitatea unui cumul de functii) si se vor dubla.
Pentru aceasta este nevoie de o adresa către Registratura I.T.M.-ului cu datele dublate (si motivul dublarii lor) in asa fel incat sa se opereze stergerea lor , stergere care se va face de catre TeamNet.
Pentru a preveni pierderea bazei de date, chiar manualul de utilizare a aplicatiei precizează ca angajatorul trebuie sa procedeze la salvarea bazei de date periodic, pe un suport extern (CD, DVD, stick sau chiar hard extern), pentru aceasta existand si o functiune separata.


Alte intrebari despre Resurse umane

Expertii nostri
violeta Georgescu
Ioana Popa Marius Ion adriana iancu Gratiela Petrescu Radu Anton alexei delimart
TOP RASPUNSURI 2024