ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Inregistrare in Revisal act aditional modificare perioada contract


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema:
Un angajat a avut initial contract de munca pe perioada determinata, respectiv 14.03.2014-13.06.2014.Inainte de expirarea perioadei pentru care a fost incheiat contractul s-a hotarat angajarea pe perioada nedeterminata incepand cu 14.06.2014.In cazul modificarii perioadei contractului prin act aditional, care este modalitatea corecta de inregistrare in Revisal astfel incat aceste perioade sa apara distinct in raportul pe salariat.(respectiv perioada determinata si perioada nedeterminata).
Va multumesc,

Adaugata in: Resurse umane
Rodica Vatamanu
 User  Rodica Vatamanu
a intrebat la 12 Iun. 2014
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

5 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [1] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns userului Florin Cioca la 13 Iun. 2014
La inteval vechime o sa apara perioada 14.03.2014 - prezent. Pentru ca se modifica durata lui in nedeterminata, dar data inceputului ramane aceeasi si este acelasi contract de munca. Apare modificarea din determinata in nedeterminata in Istoric contracte. Incercati cateva simulari, ca sa vedeti despre ce vorbesc si apoi sa va uitati atat in raport cat si in instoric. Nu am spus ca nu se poate face modificarea prin act aditional, am completat strict pe intrebarea de baza a spetei: "care este modalitatea corecta de inregistrare in Revisal astfel incat aceste perioade sa apara distinct in raportul pe salariat.(respectiv perioada determinata si perioada nedeterminata)?" Nu se poate acest lucru prin act aditional de modificare a duratei.
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [1] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns userului Florin Cioca la 13 Iun. 2014
Dl. Cioca, daca va uitati atent in Revisal veti vedea ca la modificarea duratei CIM in raportul. per salariat nu apar doua durate diferite ci una singura, nedeterminata conform modificaii. Incercati dvs o simulare va rog si reveniti daca descoperiti altceva. In raport apare un singur interval de vechime, daca nu as fi facut o astfel de operatie v-as fi dat dreptate, dar din pacate gesiti. Iar intrebarea se referea la cum se pot evidentia perioadele determinata si nedeterminata in raportul per salariat.
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [2]
Florin Cioca
 User Florin Cioca
a raspuns userului Ioana Popa la 13 Iun. 2014
Nu este nevoie de 2 CIM. O simpla modificare enuntata ma jos e suficienta.
In raportul pe salariat pe care il printati va apare la "intervale vechime" de fiecare data cand modificati durata contractului, salariul si functia intr-un tabel. In alt tabel va apare sporurile, tot in acelasi raport, iar in alt tabel data de sfarsit a CIM, daca e pe durata determ.
Daca nu credeti, incercati....puteti ulterior sa reveniti la forma initiala a revisalului prin cateva operati de export import.
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [2] Nemultumit de acest raspuns [1]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 13 Iun. 2014
Daca doriti ca perioadele sa apara distinct in raportul per salariat, determinata si perioada nedeterminata, atunci operarea modificarii duratei nu o sa va ajute in aceasta directie. Singura modalitate prin care puteti evidentia in raportul per salariat perioadele ar fi incetarea CIM pe perioada determinata si incheierea unui nou contract pe peiroada nedeterminata in continuarea lui. Astfel in Revisal salariatul dvs o sa apara cu doua contracte si implic doua perioade contractuale. Operand modificarea duratei CIM actual prin act aditional, o sa aveti acelasi contract cu o noua durata.

Diferentele dintre perioade o sa va apara in "Istoric contract", atunci cand operati modificarea duratei CIM pe baza actului aditional.
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [2] Nemultumit de acest raspuns [2]
Florin Cioca
 User Florin Cioca
a raspuns la intrebare la 13 Iun. 2014
Intrati la "contracte" - "operatii contract" -"modificare" si la "durata contract", modificati din "determinata" in "nedeterminata", iar la sfarsit inscrieti "data de la care produce efecte".

Alte intrebari despre Resurse umane

Expertii nostri
violeta Georgescu
Gratiela Petrescu Ioana Popa George Andreescu alexei delimart adriana iancu Viviana Serni
TOP RASPUNSURI 2024