ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Inregistratre gresita in revisal


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna seara. Am o situatie mai mult decat neobisnuita si nu stiu cum sa procedez: anul trecut am inregistrat 2 salariati pe o alta firma (tin departamentul de RU pentru 8 firme). In aceeasi zi mi-am dat seama de greseala si am incetat contractele. Tot in aceeasi zi i-am inregistrat pe firma corecta ( si astazi sunt activi acolo unde trebuiau sa fie de la bun inceput). Astazi, in urma unui control ITM am constat la ca la ei in sistem cei 2 angajati apar activi pe firma pe care i-am inregistrat initial. In revisalul mei ei apar incetati. Efectiv nu stiu cum sa procedez. Sa fac o nota explicativa catre ITM prin care explic ce s-a intamplat? Inspectorii au inteles greseala dar mi-au spus sa merg la secretariatul ITM sa explic. Cel care e expert pe revisal m-a acuzat ca fac lucruri ilegale cu angajatii, nici nu a avut rabdarea necesara ca sa-i explic tot etc. Ma gandesc sa scot din revisal si din reges toate informatiile si sa le trimit o explicatie in mod formal. Efectiv nu inteleg de ce in extrasul lor ei apar activi si la mine sunt incetati.

Andreea B.
 User  Andreea B.
a intrebat la 27 Nov. 2014
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Adriana Iancu
 Expert Adriana Iancu
a raspuns la intrebare la 27 Nov. 2014
In aceasta situatie nu puteti face nimic dumneavoastra, programul a fost astfel creat pentru a se evita abuzurile la nivelul angajatorilor referitor la pastrarea evidentei corecte a contractelor incheiate.Singura solutie este sa faceti nota explicativa catre ITM.

Alte intrebari despre Resurse umane

TOP RASPUNSURI 2024