ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Mdificare ACT ADITIONAL LA CIM .


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua.As dori sa ma ajutati cu un raspuns si anume.As vrea sa stiu daca se poate modifica Actul Aditional la CIM odata ce l-am semnat,pentru ca nu sant multumit cu salariul pe care mi-a fost oferit odata cu schimbarea din functie desi la inceput mi sa spus sa-l semnez ca se va rezolva ulterior i-ar acuma vad ca se ocoleste ,nu se mai vrea .Mentionez ca am fost personal Tesa de conducere i-ar in urma unor schimbari pe plan politic am fost trecut ca lacatus mecanic unde mi-a scazut salariul cu 400Roni in conditile in care cei de acolo avand aceeasi meserie au cu 400 Roni peste .Exemplu Eu-1860 roni-restul colegilor tot pe aceeasi mesrie 2350 Roni.
Ce se poate face in situatia asta?


Adaugata in: Resurse umane
Ciontea Dan
 User  Ciontea Dan
a intrebat la 02 Feb. 2015
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 03 Feb. 2015
Pentru orice modificare aplicata elementelor CIM, atat timp cat nu este impusa de un act normativ, este obligatorie incheierea unui act aditional si semnarea lui de ambele parti. Actul pe care l-ati semnat a stat la baza modificarii aplicate salariului de incadrare, cel din contract. Ca sa poata fi aplicata o noua modificarea este obligatorie semnarea unui nou act aditional.

Modificarea functiei, daca a fost facuta fara acordul dvs., a fost ilegala. Modificarea functiei nu poate fica facuta unilateral, cu exceptia cazurilor prevazute de lege, respectiv sanctionare discipliara sau protejarea salariatului.

Alte intrebari despre Resurse umane

TOP RASPUNSURI 2024