ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Protectia muncii - inspector SSM


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua.Eu lucrez la o firma cu 120 de angajati.Ma ocup de protectia muncii.Am absolvit cursul de 40 ore.Mi s-a facut decizie cu jumatate norma de inspector SSM si jumatate de agent paza.Este corect? Va multumesc.

Bratu Mihaela
 User  Bratu Mihaela
a intrebat la 21 Nov. 2011
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

2 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Dalina Lobonea
 User Dalina Lobonea
a raspuns la intrebare la 22 Nov. 2011
Conform Art. 8.alin 6 din Legea 319 - 2006 Lucratorii desemnati trebuie sa aiba, ??n principal, atributii privind securitatea si sanatatea ??n munca si, cel mult, atributii complementare.
In art. 20 din Hotararea Guvernului nr.1425/2006 din 11 octombrie 2006 actualizat?? la 1 octombrie 2010 se stipuleaza ca:
1 Desemnarea nominal?? a lucr??torului/lucr??torilor pentru a se ocupa de activit????ile de prevenire ??i protec??ie se face prin decizie scris?? a angajatorului.
2 Angajatorul va desemna lucr??torul numai din r??ndul lucr??torilor cu care are ??ncheiat contract individual de munc?? cu norm?? ??ntreag??.
3 Angajatorul va consemna ??n fi??a postului activit????ile de prevenire ??i protec??ie pe care lucr??torul desemnat are capacitatea, timpul necesar ??i mijloacele adecvate s?? le efectueze.
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Mari Mari
 User Mari Mari
a raspuns la intrebare la 22 Nov. 2011
Lucratorul care se ocupa de activitatile de SSM poate fi desemnat numai prin decizie scrisa si numai din randul lucratorilor cu care angajatoru are incheiat contract individual de munca cuNORMA INTREAGA.

Incepand cu data de 1 iulie 2011, serviciul intern de prevenire si protectie trebuie sa fie format din lucratori care au contract individual de munca cu NORMA INTREAGA incheiat cu angajatorul.

Alte intrebari despre Resurse umane

TOP RASPUNSURI 2024