ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

revisal


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


La multi ani!! Am salariat cu norma de 4 ore/zi si de la 1 ian.2014 s-a modificat sariul minim de la 800 lei la 850 lei. Intrebare: cum procedez sa-i modific salariu in REVISAL, care sunt pasii si, pana la ce data trebuie sa depun modificarea facuta la salariu? Trebuia sa depun pana la 31 dec.2013 sau in termen de 20 zile lucratoare de la 1 ian.2014?
Va multumesc!

Adaugata in: Resurse umane Revisal
Costache Mihaela
 User  Costache Mihaela
a intrebat la 03 Ian. 2014
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

2 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [1] Nemultumit de acest raspuns [0]
Costache Mihaela
 User Costache Mihaela
a raspuns la intrebare la 05 Ian. 2014
Va multumesc foarte foarte mult atat pentru urare cat si pentru raspunsul dumneavoastra!! Salariatul meu are salariu minim pe economie (400 lei, pe care il voi face acum 425 lei cf. noilor prevederi) .Am inteles si cum se procedeaza in REVISAL. O zi minunata!!!
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [2] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 03 Ian. 2014
La multi ani si dvs, un an cat mai bun!

Daca salariatul dvs cu 4 ore este incadrat cu salariul minim corespunzator normei intocmiti o decizie prin care majorati salariul lui (de la 400 de lei la 425 conform noilor prevederi) si operati in Revisal modificarea elementului salariu pentru acest salariat. Pasii sunt foarte simpli: dupa ce dechideti programul, mergeti la Contractre - Modificare - selectati contractul salariatului in cauza - introduceti modificarea apoi salvati. Ulterior generati registrul si transmiteti catre ITM cu modificarea aplicata.

Nu va faceti probleme in privinta termenului de transmitere, sunteti in regula. Ar fi de preferat sa respectati termenul de 19 zile lucratoare de la data aparitiei modificarii, adica de la 1 ianuarie. Cand depuneti declaratiile pentru luna ianuarie sa apara salariul nou.

Daca salariatul dvs este incadrat cu 800 de lei la o norma de 4 ore nu este nevoie sa ii modificati salariul, pentru ca este respectat deja nivelul minim pentru norma lui. Nu imi este clar acest detaliu de aceea am tinut sa va mentionez si acest lucru.

Alte intrebari despre Resurse umane

TOP RASPUNSURI 2024