ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Stabilire clasa salarizare si coeficient de ierarhazare


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Am transformat postul de executie de consilier, cl. I, grad professional asistent din cadrul Compartimentului de Achizitii Publice in Consilier, Cl.I, grad professional superior.
Care este clasa de salarizare corespunzatoare si coeficientul de ierarhizare daca persoana incadrata are intre 10 si 15 ani vechime?

Elena-carmen Mocanu
 User  Elena-carmen Mocanu
a intrebat la 01 Apr. 2015
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

2 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Claudia Halmagean
 User Claudia Halmagean
a raspuns la intrebare la 07 Apr. 2015
Lega 284 nu se aplica. doar incadrarea se face cf acesteia. La consilier superior, se pleaca de la clasa de salarizare 50 si ajunge la maxim 59, cand are vechimea maxima. La vechimea din speta, gradatia este 3, iar clasa de salarizare este 57. Baza clalselor de salarizare se iau din anexe.Legea 284/12010, art. 11(3) Transele de vechime in munca, in functie de care se acorda cele 5 gradatii potrivit alin. (2), respectiv clasele de salarizare, sunt urmatoarele:- gradatia 1 - de la 3 la 5 ani - 3 clase succesive de salarizare suplimentare fata de nivelul minim al fiecarei functii;- gradatia 2 - de la 5 la 10 ani - doua clase succesive de salarizare suplimentare fata de cele detinute pentru gradatia 1;- gradatia 3 - de la 10 la 15 ani - doua clase succesive de salarizare suplimentare fata de cele detinute pentru gradatia 2;- gradatia 4 - de la 15 la 20 de ani - o clasa succesiva de salarizare suplimentara fata de cele detinute pentru gradatia 3;- gradatia 5 - peste 20 de ani - o clasa succesiva de salarizare suplimentara fata de cele detinute pentru gradatia 4.
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Adriana Iancu
 Expert Adriana Iancu
a raspuns la intrebare la 03 Apr. 2015
Coeficientii de ierarhizare corespunzatori claselor de salarizare sunt prevazuti in anexele la Legea-cadru nr. 284/2010 privind salarizarea unitara a personalului platit din fonduri publice, cu modificarile ulterioare.In momentul de fata, sunt 15 clase de salarizare care se suprapun ca urmare a cresterii salariului minim pe economie .Salarizarea se face la nivelul de salarizare in plata pentru functiile similare din institutia publica in care persoana in cauza este incadrata sau din institutiile subordonate acestora.

Alte intrebari despre Resurse umane

TOP RASPUNSURI 2024