ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Trecere de pe studii postliceale pe studii superioare


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua,
Lucrez in sanatate si vreau sa va expun un caz. In 2007 eram incadrata ca referent I PL . In urma absolvirii facultatii am fost incadrata referent I S , fara a trece din nou prin referent III, II, I deoarece nu mi s-a schimbat functia, am ramas tot referent, deci am fost trecuta de la I PL la I S.
Deci din 2008 am fost referent I S ; noua jurista considera ca nu am fost incadrata corect si incepand cu luna mai 2012 ma retrogradeaza de la I S la II S, fara nici o decizie pe care sa o pot contesta.
Ea considera ca vechimea in specialitate este vechimea in care eu am lucrat ca referent cu studii superioare si ca trebuia sa am vechime de 6 ani si 6 luni ca sa pot fi trecuta la ref I S.
Legile in baza carora am fost trecuta pe ref I S sunt : oug 1470/2005, oug 115/2004 art 18, legea 125/2005, oug 17/2008.
Consider ca am fost nedreptatita si de aceea va rog sa ma lamuriti: vechimea in specialitate este data da nivelul studiilor, adica daca am ajuns odata la ref I PL , pentru a fi trecuta la ref S trebuia sa o iau din nou de la III-II-I ?

Va multumesc,
Cu stima, Antonela

Adaugata in: Resurse umane
Antonela Lazar
 User  Antonela Lazar
a intrebat la 13 Iun. 2012
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

Alte intrebari despre Resurse umane

TOP RASPUNSURI 2024