ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

pot sa am castig de cauza?


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


buna ziua.angajatorul meu nu mi.a platit contributiile la stat,fapt pentru care eu nu pot primi somaj.intrebarea mea este pot plati eu 1la suta din suma pe care mi_a trecut-o el in cartea de munca,pentru a putea primi somaj?
Si in cazul in care eu depun actele pentru somaj se vor sesiza cei de la ITM pentru a lua masuri in cel priveste pe angajator,sau trebuie eu sa depun o plangere?
Daca firma s_a inchis eu mai am vreo posibilitate de reusi sa castig daca voi hotari sa merg mai departe cu plangerea?multumesc frumos!

Adaugata in: Somaj
Roxana Serbulea
 User  Roxana Serbulea
a intrebat la 13 Feb. 2012
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 14 Feb. 2012
Daca firma in cauza s-a inchis atunci nu cred ca aceste contributii vor putea fi platite retroactiv de catre angajatorul in cauza. Puteti plati dumneavoastra retroactiv, acest lucru este posibil, insa la suma in cauza este posibil sa se aplice si penalizari.
Incercati sa vorbiti si cu cei de la ITM in acest sens, insa opinia mea este aceea ca, daca angajatorul a dat falimenta, candva inainte de acest eveniment s-a aflat in insolventa, ceea ce inseamna ca nu va fi considerat vinovat pentru neplata acestor constributii, datorita incapacitatii de plata.

Alte intrebari despre Somaj

TOP RASPUNSURI 2024