ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

contract de munca


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua, va rog sa ma ajutati in situatia urmatoare: am incetat un contract de munca cu data de 16.07.2013 si am uitat sa-i majorez salariul ( incepand cu 01.07.2013 de la 770 la 800 lei) inainte de a face incetarea. Mentionez ca am inregistrat incetarea contractului in revisal in data de 16.07.2013. Am incercat sa corectez acum situatia, dar nu mai este posibil, deoarece contractul respectiv nu mai apare ca fiind activ (de fapt nu mai apare deloc in lista de contracte) ca sa pot intra si opera marirea de salariu. Mai pot face ceva pentru a putea remedia situatia ( modificarea salariului / transmiterea in revisal)?
Va multumesc mult pentru raspuns.

Adaugata in: Contract de munca
Mihaela Ghindoveanu
 User  Mihaela Ghindoveanu
a intrebat la 31 Iul. 2013
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 01 Aug. 2013
Ar trebui sa operati o anulare a incetarii, apoi modificarea salariala si din nou incertarea. Majorarea salariala ar fi trebuit insa operata pana la data incetarii, dvs. nerespectand obligatia legala la data incetarii. Totodata, pentru a putea opera modificarea de care mentioanti ar trebui sa transmiteti o adresa catre ITM si sa le explicati situatia, apoi sa trimiteti modificarea in cauza. Motivul acestei adrese este acela de a evita transmiterea a doua Revisal din care unul sa apara in baza de date a ITM cu erori si sa riscati amenzi.

Alte intrebari despre Contract de munca

TOP RASPUNSURI 2024