ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Angajat la stat si asociat unic


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua, sunt angajat la o companie de stat cu norma intreaga si doresc sa imi deschid un SRL-D asocit unic, pot sa ma angajez in SRL-ul meu pe mai multe functii ca administrator si contabil (precizez ca am studii superioare in economie)? si daca pot pe o norma de cate ore, tinand cont ca deja am un contract de munca de 8 ore la compania de stat?
Multumesc anticipat!

George Dumitru
 User  George Dumitru
a intrebat la 18 Mai. 2016
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Adriana Iancu
 Expert Adriana Iancu
a raspuns la intrebare la 19 Mai. 2016
Orice persoana angajata la o institutie bugetara are dreptul de a munci la angajatori diferiti sau la acelasi angajator, in baza unor contracte individuale de munca distincte, in toate situatiile in care prin lege, nu sunt prevazute incompatibilitati pentru cumulul unor functii, deoarece Codul muncii la art 35 reglementeaza dreptul salariatului de a munci la acelasi angajator sau angajatori diferiti, in baza mai multor contracte individuale de munca. In situatia in care personalul contractual bugetar, are doua sau mai multe contracte individuale de munca si cate o fisa de post aferenta fiecarui contract de munca, beneficiaza de salariul corespunzator pentru fiecare dintre acestea.
Desigur, acest lucru este posibil daca exista posibilitatea stabilirii unui program de lucru care sa va permita sa va desfasurati activitatea in cadrul celor doua contracte individuale de munca fara ca aceasta sa se suprapuna.

Alte intrebari despre Angajare

Expertii nostri
violeta Georgescu
George Andreescu Radu Anton alexei delimart Ioana Popa adriana iancu G Stancu
TOP RASPUNSURI 2024