ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

contributii-stimulente


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua. Vreau sa intreb si eu daca intrerup concediul crestere copil si ma angajez trebuie sa ma duc sa anunt la indemnizatii la primarie verbal sau trebuie sa duc si dovada (contract de munca ; adeverinta) ceva care sa arate data cu care incep serviciul?
Si o alta intrebare ar fiii referitor la angajare: mi s-a spus ca imi face contract de munca pe 3 luni si apoi pe perioada nedeterminata.Ce fel de contract este acela pe 3 luni I'll inregistreaza undeva la fortele de munca? plateste la fel toate darile catre stat ca la cel pe perioada nedeterminata sau este un contract intre mine si firma si atat.
Va multumesc astept raspunsul dvs.

Ungureanu Iulia
 User  Ungureanu Iulia
a intrebat la 16 Mai. 2013
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 20 Mai. 2013
Trebuie sa anuntati in 15 zile de la data aparitiei modificarii, impreuna cu actul care face dovada celor comunicate.

Contractul pe 3 luni este contract pe perioada determinata, este perfect legal, si aveti aceleasi drepturi ca in cazul angajarii pe perioada nedeterminata, cu exceptia unei perioade de proba mai mici si a faptului ca inceteaza de drept la data negociata in cuprinsul lui. Contractul se semnaeaza, se opereaza in Revisal si se transmite catre ITM la fel ca orice alt contract de munca, inainte ca dvs sa incepeti activiatea. Se platesc aceleasi contributii si impozit ca in cazul oricarui alt contract de munca.

Contractul de munca se incheie intre dvs si firma, indiferent de durata lui. Nu exista un tert care sa il semneze, pe langa aceste doua parti. Este un acord incheiat pentru prestarea muncii remunerate, intre angajat si angajator, cu alte cuvinte.

Alte intrebari despre Angajare

TOP RASPUNSURI 2024