ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Încadrarea pe post de profesor intr-un SRL


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua,

Am un SRL-D in care sunt asociat unic si administrator, iar activitatea principala este " alte activitati sportive", conform cod CAEN 9319 (aceasta implica cursuri de handbal, gimnastica, miscare, etc).
1. Eu sunt profesor de educatie fizica si as dori sa ma angajez ca profesor la firma mea. Este legal? Daca nu pot fi angajat ca profesor, pot fi angajat ca director sau ce post imi recomandati?
2. Daca sunt angajat pe alt post pot sa fac aceste cursuri cu copiii?
3. Daca in Rezolutia pronuntata la Registrul Comertului sunt trecuta ca administrator "cu puteri conferite DEPLINE si putere de reprezentare DEPLINE", pot delega o alta persoana ca administrator? Aceasta persoana trebuie sa aiba un CIM sau alta forma de angajare?

Cu deosebita consideratie,
Lucia

Lucia Coman
 User  Lucia Coman
a intrebat la 17 Iul. 2013
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 17 Iul. 2013
Da, este legal. Asociatul unic se poate incadra cu CIM in propria firma, legea societatilor comerciale stabileste aceasta posibilitate.

Daca sunteti incadrat pe un alt post desfasurati activiatile specifice postului respectiv. Ca sa puteti presta activiatea in calitate de profesor si sa fiti remunerat pentru ea ar trebui sa aveti contract pentru aceasta functie.

Puteti angaja o alta persoana ca administrator, nu prin delegare. Trebuie sa existe o forma legala incheiata intre dvs si persoana care ar urma sa desfasoare astfel de activitati si sa o puteti remunera in mod corespunzator. Delegarea presupune modificarea temporara a locului de munca al salariatului, din initiativa angajatorului cu scopul desfasurarari unor activitatii in afara locului de munca, dar in beneficiul angajatourlui, ceea ce presupune ca persoana delegata este deja salariata a unitatii la momentul dispunerii ei.

Alte intrebari despre Angajare

TOP RASPUNSURI 2024