ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Transfer angajat de la un punct de lucru la altul


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua,

am urmatorul caz:
Firma in care lucrez are o fabrica si un sediu central, in orase diferite. In momentul de fata un departamant din cadrul fabricii se inchide astfel avem o angajata care va fi transferata din fabrica in cadrul unui departament din Bucuresti (depart achizitii se inchide din fabrica ramane doar la sediu), insa ea isi va desfasura activitatea in continuare la fabrica.
Va lucra pentru departamentul Achizitii din Bucuresti dar va avea biroul in Salaj. Ce documente trebuie sa facem? Contractul il facem pe Bucuresti sau pe Salaj?
Va multumesc frumos!

Adaugata in: Angajare
S C
 User  S C
a intrebat la 22 Oct. 2013
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

3 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns userului s c la 22 Oct. 2013
In contractul sau de munca poate fi trecut locul muncii in Salaj, daca acolo lucreaza. Daca locul de munca va fi cel din Bucuresti in contract, atunci va trebui sa lucreze la Bucuresti.

Se raporteaza la ITM Bucuresti daca pentru punctul de lucru din Salaj nu exista autorizare din partea angajatorului pentru transmiterea Revisal la ITM local.
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
S C
 User S C
a raspuns userului Ioana Popa la 22 Oct. 2013
Nu este nici o problema daca anajatul va lucra in Salaj, si va avea CIM pe Bucuresti, pt ca aici este managerul, departamentul etc.?
La ce unitate ITM trebuie raportat?
Va multumesc frumos!
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 22 Oct. 2013
Nu mai exista de mult in Codul muncii notiunea de transfer a salariatului in cadrul unitatii, sau alta unitate, cu exceptia cesiunii. Ca atare daca departamentul in care lucreaza ea se desfiinteaza, acest lucru duce foarte probabil la desfiintarea postului ocupat de respectiva salariata. Locul muncii inteleg ca ramane neschimbat, cel din Salaj, fiind schimbat insa departamentul. Daca functia va fi aceeasi ca si pana atunci, iar daca in contract apare trecut departamentul, acesta fiind singurul element care se modifica, atunci puteti incheiat un act aditional la contractul de munca al ei si modifica acest detaliu. Iar daca se are in vedere si o modificare a functiei de incadrare, aceasta se poate face doar prin act aditional, deci numai cu acordul salariatului.

Alte intrebari despre Angajare

TOP RASPUNSURI 2024