ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

asistent madical cu studii superioare


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua!
Ma numesc Speranta si lucrez intr-un Spital de stat din Bucuresti. Sunt angajata pe post de asistent medical principal din 2001 si urmeaza sa trec pe un post de asistent medical cu studii superioare. Mentionez ca am urmat cursurile unei facultati de 4 ani la zi si am terminat facultateain 2009. Sunt incadrata cu sal de baza 1593. Daca ma incadreaza pe post cu studii superioare, cat voi avea salariul de baza? am auzit zvonuri ca voi fi incadrata pe o baza mai mica - nu cred ca este legal asa ceva.
va multumesc!

Marilena Dumitrascu
 User  Marilena Dumitrascu
a intrebat la 15 Nov. 2011
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Alexei Delimart
 Expert Alexei Delimart (avocat, SCPA Delimart si asociatii)
a raspuns la intrebare la 16 Nov. 2011
In temeiul dispozitiilor art. 95 din Contractul colectiv de munca nr. 455/01 din 19 iulie 2011 la nivel de Grup de Unitati al Ministerului Sanatatii si unitatilor din subordine pe anul 2011, publicat in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea a V-a, nr. 11 cc din 9 august 2011, drepturile salariale, in anul 2011, sunt cele cuprinse in Legea nr. 285/2010.
Potrivit art. 4 din Legea 285/2010 privind salarizarea in anul 2011 a personalului platit din fonduri publice, valoarea de referinta este de 600 lei.
In anul 2011 nu se aplica valoarea de referinta si coeficientii de ierarhizare corespunzatori claselor de salarizare prevazuti in anexele la Legea-cadru privind salarizarea unitara a personalului platit din fonduri publice, denumita in continuare lege-cadru.
Personalul platit din fonduri publice se reincadreaza, incepand cu 1 ianuarie 2011, pe clase de salarizare, pe noile functii, gradatii si grade prevazute de legea-cadru, in raport cu functia, vechimea, gradul si treapta avute de persoana reincadrata la 31 decembrie 2010.
In concluzie, pentru anul 2011 nu se aplica coeficientii de ierarhizare corespunzatori claselor de salarizare.

Alte intrebari despre Cariera si performanta

Expertii nostri
Ioana Popa
Viviana Serni adriana iancu Gratiela Petrescu George Andreescu G Stancu Marius Ion
TOP RASPUNSURI 2024