ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

nu se raspunde la toate intrebarile??


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


am pus in data de 06.11.2011 o intrebare referitoare la un caz de incompatibilitate si se pare ca nu doreste nimeni sa-mi dea o lamurire! -personal contractual in primarie ,angajat cu 1/2 norma -contabil la scoala-prin numire cu hotarare de consiliu local -este incompatibilitate?

Rodica Maria Burlacu
 User  Rodica Maria Burlacu
a intrebat la 23 Nov. 2011
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

2 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Beatrice Papalicef
 User Beatrice Papalicef
a raspuns userului Ioana Popa la 01 Iul. 2015
Referitor la art. 28 din legea salarizarii unitare, cum se va inregistra in Revisal modificarea? Avand in vedere ca este ocuparea temporara prin numire si nu functia de baza. Modific doar salariul sau si functia? Multumesc.
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 23 Nov. 2011
Este in regula. Legea 53/2003 Codul Muncii modificat prin legea 40/2011 permite realizarea cumulului de functii la acelasi angajator sau prin contracte incheiate cu mai multi angajatori. In sectorul bugetar cumulul de functii este prevazut in Legea cadru nr. 330/2009 privind salarizarea unitara a personalului platit din fonduri publice.

Art. 26
1 In cazuri exceptionale, posturile vacante si temporar vacante pot fi ocupate si prin cumul de functii, de personal angajat prin concurs sau examen, cu respectarea prevederilor legale privind cumulul de functii si a celor referitoare la ocuparea posturilor vacante.
2 Posturile vacante si temporar vacante din unitatile sanitare publice, din unitatile de asistenta sociala si medicosociala, de cultura si invatamant, care nu au putut fi ocupate prin concurs, pot fi ocupate prin cumul si de catre persoane din aceeasi unitate.

Art. 27
Angajarea personalului prin cumul de functii in cazul in care o parte din programul functiei cumulate se suprapune celui corespunzator functiei in care este incadrat se face cu acordul conducerii unitatii la care persoana in cauza are functia de baza.
Art. 28
1 Exercitarea cu caracter temporar a unei functii de conducere se realizeaza prin numirea temporara a unei persoane angajate care indeplineste conditiile specifice pentru ocuparea functiei de conducere si care nu a fost sanctionata disciplinar.
2 In perioada prevazuta la alin. 1, persoana beneficiaza de salariul de baza aferent functiei de conducere respective.

Alte intrebari despre Cariera si performanta

TOP RASPUNSURI 2024