ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Transferul la cererea functionarului


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Ca urmare a unei hotarari judecatoresti am fost reintegrat in functia detinuta anterior, insa intre timp (de la eliberare din functie si pana in prezent) am fost redistribuit si ocup functie publica la alt angajator. Ma intreb daca trebuie sa ma prezint la noul loc de munca ori pot cere pur si simplu transfer la noul angajator pe care sal aduc cunostinta celui care a dispus reintegrare. Nu vreau sa pierd despagubirile castigate prin instanta de la data eliberarii pana la reintegrarea efectiva! Multumesc.

Roman Florin
 User  Roman Florin
a intrebat la 01 Dec. 2013
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

2 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Florin Roman
 User Florin Roman
a raspuns la intrebare la 03 Dec. 2013
Va multumesc pentru raspuns! "Avocatul'' am fost eu. Am apreciat ca masura luata prin HCL si Dispozitie nu a fost legala si instanta mi-a dat dreptate, inclusiv la recurs. Insa pe durata procesului, nu am stat acasa la televizor, mi-am cautat de munca, participand la diverse concursuri si testari, iar dupa vreo 10 luni, urmarea unei testari, am fost numit in functie la o alta institutie de unde nu doream sa plec. Incepand cu data de 2 dec m-am prezentat la primaria care m-a reincadrat pe functie, renuntand primaria unde fusesem redistribuit de ANFP. Nu stiu ce sa fac?Nu am castigat nimic in afara de mai mult stres si umilinta, angajatorul nepunand in executare hotararea judecatoreasca corect ( nu mi-a platit despagubirile castigate, mi-a schimbat total atributiile -nepunandu-ma in situatia anterioara). Ce sa ii mai fac acestui primar: plangere penala, executare silita, contestatie la dispozitia de reincadrare. Sunt un om de buna credinta si am o larga experienta in adm publ. de 15 ani , ocupand functii la toate nivelurile. Unii primari sunt o povara pentru noi functictinarii si chiar cetateni, caraora ingreuneaza rau viata. Ce sa mai fac? Vreau respect fata de om si lege! "Sunt cetatean european si am drepturi"! Mi le mai da cineva?!
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 02 Dec. 2013
Transferul se poate face, in randul functionarilor publici, la cerere. Personal nu vad de ce ati pierde acele despagubiri cat timp ati fost numit in functie la un alt angajator, redistribuit practic. Incercati sa va lamuriti putin si cu avocatul dvs daca aveti unul.

Alte intrebari despre Cariera si performanta

TOP RASPUNSURI 2024