ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Angajare la I.I.


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Am infiintat o I.I. pentru efectuare serviciu extern in domeniul SSM si SU. In vederea obtinerii Certificatului de abilitare de la ITM, necesar functionarii, am inaintat un dosar cu toate documentele conform Legii 319/2006 modificata cu H.G. nr. 1425/11.11.2006. La articolul 37 al H.G. nr. 1425 lit. h, se precizeaza ca trebuie depusa si copia Contractului individual de munca al personalului de executie din cadrul I.I.

Deoarece imi desfasor activitatea singur, am intrebat daca e cazul sa-mi fac eu mie contract de munca si mi s-a spua ca e obligatoriu ca sa pot depune copia acestuia la dosar, in vederea obtinerii Certificatului de abilitare! De lucrat lucrez doar ocazional pe I.I. deoarece sunt angajat cu norma intreaga la o Societate ca si inspector SSM, conducator al serviciului intern. Platesc din iunie 2011 viramentele la salariul minim pe economie si in caderul I.I. ca sa pot lucra cind am nevoie.

Va rog sa-mi spuneti daca este legal sa-mi pretinda ITM-ul sa fiu angajat la I.I. si daca nu sa-mi spuneti ce Lege si ce articol sa invoc in apararea mea pentru a-mi inchide contractul de munca.

Multumesc,
Cu stima,
Radu

Adaugata in: Contract de munca
Radu Anca
 User  Radu Anca
a intrebat la 27 Mar. 2013
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

Alte intrebari despre Contract de munca

TOP RASPUNSURI 2024