ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Carnet de munca neoperat la zi


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Ma confrunt cu urmatoarea problema: o fosta salariata a venit la societate pentru a-si ridica carnetul de munca (abia acum) si am constatat ca o ultima insemnare se afla undeva in anul 2000 cu o majorare de salariu.Problema este ca de la sfarsitul anului 2000 aceasta nu mai este salariata societatii iar in dosarul de salariat nu exista nici decizie nici alt document care sa faca dovada incetarii C.I.M. Mentionez ca eu sunt la biroul Resurse umane de cca 1 an si acum am constatat acesta problema cand salariata a dorit sa-so ridice carnetul de munca. Ce ma sfatuiti sa fac? Nu este inregistrata nici in revisal din 2011. Cine poate opera in acest carnet de munca la momentul acesta deoarece nu este incheiat(incetat).
Multumesc anticipat.

Petre Daniela
 User  Petre Daniela
a intrebat la 05 Aug. 2014
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 12 Aug. 2014
Nu se mai opereaza in cartile de munca in prezent. Ar fi trebuit mers cu ea la ITM sa o inchida sub stampila. O puteti lasa asa, iar pentru perioada ulterioara anului 2000 va trebui sa mearga in instanta ca sa isi reconstitutie vechimea, daca a lucrata de atunci pana in 2011. Din 2011 vechimea se dovedeste prin adeverinta eliberata de catre angajator.

Alte intrebari despre Contract de munca

TOP RASPUNSURI 2024