ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Ce implica schimbarea functiei de baza la cel de-al doilea angajator?


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Recent am semnat un nou contract de muncă, al doilea cu normă întreagă, care a primit si codul din Revisal. Acest aspect certifică legalitatea a două contracte de muncă cu normă întreagă, la angajatori diferiți, chiar dacă parțial timpul de lucru se suprapune? Precizez că pot îndeplini sarcinile din fișa postului pentru ambele contracte.
Primul loc de muncă (la stat) oferă doar un salariu fix, fără bonuri sau alte bonusuri. Noul angajator (privat) mi-a sugerat să îmi trec la ei funcția de bază, pentru a putea beneficia de bonuri de masă și alte bonusuri. E suficient sa completez un act aditional acolo unde vreau sa fie functia de baza, sau trebuie sa mai completez ceva si la vechiul loc? Precizez că directorul de la vechiul loc de muncă știe despre noul loc, nu sunt în concurență, iar eu nu dețin funcții de conducere, însă doamna de resurse umane de la vechiul loc de munca, este reticentă în a-mi scoate funcția de bază de la ei, spunând inițial că nu poate face acest lucru. Din informațiile mele, știu că ar trebui să fie alegerea mea. Mi-ați putea confirma acest lucru? Totusi, în cazul în care refuză în continuare, pierd și alte bonusuri de la noul angajator, sau doar bonurile de masă? Precizez că nu am persoane în întreținere. Aș putea reveni ulterior cu funcția de bază la vechiul angajator? Vă mulțumesc!

Georgiana Iv
 User  Georgiana Iv
a intrebat la 26 Apr. 2018
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

Alte intrebari despre Contract de munca

TOP RASPUNSURI 2024