ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

completarea corecta a adeverintei de vechime


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Am o nelamurire referitoare la ultimul paragraf din formatul de adeverinta de vechime: am avut un angajat caruia i-am incetat CIM cu cercetare disciplinara deoarece nu s-a mai prezentat la serviciu in perioada de preaviz. In perioada lucrata a avut un total de 25 zile de concediu fara salariu (incluzand si zilele in careCIM a fost suspendat pe durata cercetarii disciplinare). In afara de zilele de CFS, in adeverinta se mai trec si zilele de absente nemotivate. Cum ii completez? 25 zile de CFS (13 cu cerere de CFs si 12 zile cat a durat cercetarea disciplinara) si 12 zile absente nemotivate? Ii pot trece cele 12 zile si la CFS si la absente nemotivate - pentru ca de fapt cercetarea a avut ca si subiect "absenta nemotivata de la locul de munca"? Sau includ cele 12 zile doar la partea de concediu fara plata?

Andreea B.
 User  Andreea B.
a intrebat la 04 Apr. 2014
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

2 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [1] Nemultumit de acest raspuns [0]
Andreea B.
 User Andreea B.
a raspuns userului Ioana Popa la 04 Apr. 2014
Am inteles. Multumesc mult pentru raspuns.
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [1] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 04 Apr. 2014
Suspendarea contractului pentru cercetarea disciplinara nu intra nici la CFP si nici la absentare nemotivata. Aceea o treceti eventual in tabel ca mutatei intervenita in timpul derularii CIM. Va puteti da seama de diferentele dintre ele chiar pe baza temeiurilor de suspendare ce stau la baza fiecareia dintre ele.

Zilele de CFP sunt exact zilele in care a beneficiat de acest liber la cererea lui. Iar zilele de absenta sunt cele pontate ca absnete si in care a lipsit nemotivat. Astfel aveti 13 zile de CFP si 12 zile de absente nemotivate.

Alte intrebari despre Contract de munca

TOP RASPUNSURI 2024