ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Contractul de munca limitat si concediul de crestere 2 copii


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A




Buna ziua.
Contractul meu de munca era limitat, respectiv 1 an. Acesta a expirat cand eu ma aflam in concediul de crestere a copilului. Acum copilul are 1 an. Daca intru in prenatal cu o a doua sarcina dupa expirarea concediului de 2 ani, cine imi plateste concediul?
sau daca iau somaj cateva luni si apoi intru in prenatal, calculul indemnizatiei se va face dupa salariul avut atunci cand am lucrat sau dupa suma primita prin somaj?
Va multumesc


Adina Sim
 User  Adina Sim
a intrebat la 14 Mai. 2014
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 15 Mai. 2014
In cazul dvs. nasterea ar avea lor in timpul celor 2 ani deconcediu, caz in care nu este nevoie sa intrati in concediul de maternitate, nu aveti aceasta obligatie. Dupa finalizarea concediului actual depunti dosar la Primaria de care apartienti pentru concediu pentru a doua nastere. Iar penrru perioada in care cele doua sarcini se suprapun puteti beneficia cf. OUG 111/2010 de suplimentarea indemnizaitiei cu 600 lei pentru fiecare nastere, incepand cu a doua. Mergeti la Primarie si cereti acest lucru sau la DGASPC de unde vi se plateste indemnizatia.

Indemnizatia pentru al doilea CIC va fi aceeasi cu cea primita in prezent, cf. normelor de aplicare a OUG 111/2010 aprobate prin HG 52/2011.


Alte intrebari despre Contract de munca

TOP RASPUNSURI 2024