ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Corectie CIM


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Angajatorul meu mi-a incheiat gresit contractul: in loc de perioada determinata de o luna de zile, in perioada nedeterminata incepand cu 02.04.2013. Intrebarea mea este: daca mai poate fi modificat tipul contractului in revisal, deoarece acesta nu mai doreste colaborarea cu mine, iar eu doresc sa intru in somaj.
In cazul in care nu se poate, mentionez faptul ca in contract nu este trecuta perioada de proba care, daca ar fi fost de 30 zile m-ar fi putut ajuta sa ies in somaj cu o notificare scrisa din partea lui.

Va multumesc!

Adaugata in: Contract de munca
Monica Pascu
 User  Monica Pascu
a intrebat la 05 Mai. 2013
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 06 Mai. 2013
Nu, nu se poate. Contractul de munca odata incheiata pe perioada nedeterminata nu poate fi transformat in perioada determinata si nici nu se poate opera in Revisal o astfel de informare. Data fiind incheierea contractului pe perioada nedeterminata si dorinta angajatorului de a inceta colaborarea cu dvs va trebui sa faca acest lucru printr-o concediere legeala, urmand procedura corespunzatoare. Poate incerca de exemplu o desfiintare de post daca ii convine sau o concediere pe motivul necorespunderii profesionale ca urmare a unei evaluari, desi este cam devreme pentru o astfel de evaluare. Dar asta nu inseamna ca nu o poate face. Insa repet, referitor la durata contractului de munca nu are ce sa faca, din punctul meu de vedere ar fi o masura abuziva care ar incalca legislatia muncii.

Alte intrebari despre Contract de munca

TOP RASPUNSURI 2024