ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Expirare concediu de crestere a copilului in varsta de pana la 2 ani


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua,
Am urmatorul caz: o salariata trebuia sa se prezinte la serviciu pe data de 29.05.2012; in data de 28.05.2012 expira durata concediului de crestere a copilului in varsta de pana la 2 ani, dar nu s-a prezentat. Din informatiile pe care le am la acest moment, respectiva persoana este angajata la o alta societate. Cum se procedeaza in asfel de cazuri, cum se inregistreaza in Revisal; contractul era suspendat pe durata celor 2 ani,se activeaza si apoi se trece la incetarea CIM.

Va multumesc.

Adaugata in: Contract de munca
Costica Onisoru
 User  Costica Onisoru
a intrebat la 30 Mai. 2012
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

2 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Cristina Nita
 User Cristina Nita
a raspuns userului Ioana Popa la 05 Iun. 2012
eu am contract de munca pe 2 ani si un an am lucrat dupa care am intrat in concediu de crestere a copilului iar acum am aflat ca nu mai pot sa primesc indemnizatia copilului pt ca in august fac 2 ani in firma respectiva.mai pot sa primesc sau nu indemnizatia?
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 31 Mai. 2012
Angajata ar fi trebuit sa va inmaneze o cerere de reluare a activitatii dupa finalizarea concediului, apoi sa va inmaneze demisia. In cazul de fata este vorba se pare de absentarea nemotivata de la locul de munca a salariatei dvs. Ea ar fi trebuit sa revina sa va anunte. Puteti fie declansa o cercetare disciplinara, fie puteti inceta prin acordul partilor art 55 litera b., fie prin demisia salariatei.

Dvs puteti opera incetarea suspendarii in Revisal cu data la care concediul a expirat. Incercati sa luati legatura si cu salariata sa vedeti ce s-a intamplat si ca sa puteti rezolva problema pe cale amiabila, in speranta ca nu va fi necesara declansarea unei cercetari disciplinare.

Alte intrebari despre Contract de munca

TOP RASPUNSURI 2024