ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Incheiere suspendare CIM si desfacerea ulterioara a acestuia


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua,

Doresc sa va prezint pe scurt situatia in care ma gasesc. In data de 14 .02.2012 ar trebui sa imi reiau activitatea in munca, dupa terminarea concediului de crestere copil pana la doi ani.Intre timp, societatea la care sunt angajata din mai 2008, si-a modificat numele, domeniul de activitate precum si statutul , din Societate pe actiuni in Societate cu raspundere limitata.Nu a existat nici o informare in acest sens trimisa catre cei cativa angajati ramasi, respectiv cei care aveau sau mai au inca contractele de munca suspendate.Ceilalti s-au angajat la alte firme, societati, etc.
Informatiile despre firma le-am descoperit singura in Monitorul Oficial.Am trimis o notificare catre noua firma prin care am specificat ca doresc reluarea activitatii incepand cu data de 14 februarie si am solicitat o informare completa in ceea ce priveste raporturile de munca. Notificarea s-a reintors pe motiv ca nu mai este nimeni la adresa specificata, astfel incat am trimis o notificare, in engleza de acesta data la sediul central al societatii care este in afara tarii.Nu am primit raspuns!!!!Intrebarea mea este legata de acordarea dreptului la somaj precum si de o eventuala angajare la o alta firma. Atata timp cat fostul angajator nu va efectua ridicarea suspendarii contractului de munca si ulterior desfacerea acestuia, cum ar trebui procedat???spre ce autoritate sa ma indrept in vederea solutionarii acestui caz??ITM???Ministerul Muncii??Instanta?cine poate dispune incetarea suspendarii contractului de munca si desfacerea acestuia in locul angajatorului??
Va multumesc!!!

Adaugata in: Contract de munca
Roxana Taca
 User  Roxana Taca
a intrebat la 16 Ian. 2012
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

Alte intrebari despre Contract de munca

TOP RASPUNSURI 2024