ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Prelungire contract individual de munca, modificare salariu si detasare


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Avem 4 angajate cu contract individual de munca pe perioada determinata, pana la 31.10.2015, cu salariul la data angajarii de 975 lei si au fost detasate pana la data de 31.10.2015. Institutia la care au fost detasate a solicitat in scris prelungirea detasarii. Deoarece societatea noastra este de acord cu aceasta prelungire, noi ce acte trebuie sa intocmim, in ce ordine si la ce data? Dupa parerea mea mai intai incetam detasarea, dar la ce data, deoarece 31.10.2015 este o zi nelucratoare, cumva la 30.10.2015? Apoi intocmim un act aditional la contract pentru prelungire si modificare salariu la 1050 lei si o decizie de detasare sau prelungire detasate? Mentionez ca prelungirea se face tot pe perioada determinata.
Multumesc anticipat!

Ana Tatucu
 User  Ana Tatucu
a intrebat la 28 Oct. 2015
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Adriana Iancu
 Expert Adriana Iancu
a raspuns la intrebare la 29 Oct. 2015
Deoarece se dispune in interesul angajatorului la care urmeaza sa se efectueze, detasarea presupune existenta unui acord intre cei doi angajatori implicati, daca acest acord nu prevede prelungirea detasarii nu este nicio problema daca nu mai doriti acest lucru.
In rimul rand in Revisal faceti incetarea suspendarii.
Prelungirea contractului se face prin act aditional incheiat anterior expirarii. Ambele operatiuni le faceti in data de 30.10.2015.
Cred ca este corect asa, in mod normal ar fi trebuit sa tinreti cont de aceste aspecte cand ati facut decizia de detasare.

Alte intrebari despre Contract de munca

TOP RASPUNSURI 2024