ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Raspuns la:


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Persoana de care vorbeam se afla la data preluarii prin cesiune in concediu fara plata. La data primirii personalitatii juridice de catre centrul nostru de plasament angajatorul a incheiat CIM noi cu fiecare angajat. INclusiv la acesta angajata. Deci cu data de 01.03 2013 angajata aflate in CFP dar operata in Revisal ca si activa are incheiat CIM. Intrebarea mea se referea la CIM-ul existent. Aceasta persoana a revenit la serviciu in data de 17.06.2013 pentru ca am chemat-o din CFP pentru ca inlocuitoarea sa si-a dat demisia. Am facut procedura in Revisal, dar nu stiu ce sa fac cu CIM. Il las asa pe cel incheiat la respectiva data sau la acesta fac un aditional? In CIM-ul incheiat atunci la o sectiune scrie: "prezentul contract isi produce efectele de la data de 27.09.2013", data la care titulara ar fi trebuit sa revina la serviciu conform cererii pe care a facut-o.

Adaugata in: Contract de munca
Laura Bota
 User  Laura Bota
a intrebat la 02 Iul. 2013
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 03 Iul. 2013
Doamna Bota, acolo sunt niste greseli mari. Salariata nu poate fi chemata din CFP, ci revine din propria initiativa, la ceerea ei, pe de o parte. Chiar daca inlocuitoarea ei si-a dat demisia, ea nu este obligata sa revina din CFP, aici ati gresit. Pe de alta, la revenirea din CFP nu i se face niciun act aditional pur si simplu intocmiti decizie de incetare a suspendarii si operati incetare in Revisal, atat. Este gresita incheierea acelui CIM din start. Apoi, daca salariata avea deja CIM la momentul cesiunii, nu trebuia sa i se incheie CIM nou, ci se prelua cel deja existent, odata cu baza de date primita de la cesionat. Nu inteleg de ce salariata, cat timp avea un singur contract la momentul preluarii si se alfa in CFP in acelasi timp, apare cu doua contracte de munca.

Alte intrebari despre Contract de munca

TOP RASPUNSURI 2024