ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Revisal transmitere


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Pe data de 05.12.2012 inchei un contract de munca. Activitatea va fi inceputa pe data de 06.12.2013. In revisal data la care produce efecte o trec 06.12.2013, data la care incepe munca. Revisalul il transmit pe data de 05.12.2013. Problema este ca de curand am avut un control de la ITM si au constatat ca revisalul a fost transmis cu aceeasi data cu care si-a inceput activitatea, adica 06.12.2012. Eu nu inteleg cum se poate sa transmiti revisalul anterior inceperii activitatii, sa primesti ca transmiterea e ok si apoi la control sa ti se spuna ca revisalul a fost transmis in aceeasi data cu inceperea activitatii, adica 06.12.2013.
Poate ma puteti ajuta ca eu nu mai inteleg.

Adaugata in: Contract de munca
Magda Magda
 User  Magda Magda
a intrebat la 06 Mar. 2013
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

2 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Magda Magda
 User Magda Magda
a raspuns userului diana miha la 07 Mar. 2013
Aici e problema :cand am transmis revisalul pe data de 5 totul a fost ok,mi-a preluat fisierul.Mi-a dat si numar de inregistrare la ce am transmis.Prostia mea a fost ca nu am listat asta ca sa pot dovedii.Am verificat acum la raport preluari si pe data de 5 nu imi arata ca as fi transmis ceva din contra imi arata ca pe data de 6 as fi transmis revisalul.EU NU AM TRANSMIS NIMIC PE DATA DE 6.Multumesc pentru raspuns.
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Diana Miha
 User Diana Miha
a raspuns la intrebare la 07 Mar. 2013
uitati-va pe itm online ca acolo va da un cod de inregistrare al transmiterii precum si data transmiterii. Daca spuneti ca ati transmis pe 5 , atunci trebuie sa apara 5 si astfel faceti dovada la ITM ca ati transmis pe 5 si nu 6 cum spun ei. Daca ati transmis pe 6 atunci nu e corect. Revisalul trebuie transmis cu o zi inainte de inceperea activitatii.

Alte intrebari despre Contract de munca

TOP RASPUNSURI 2024