ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

somaj - probleme de gestiune


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


As mai avea o problema: desfiintarea punctului de lucru a facut ca acolo in locatie sa se ridice toate produsele unele vechi de 20 ani. Cand am preluat produsele din punctul de lucru era iarna iar inventarierea s-a facut la 20 de produse din 1000. Pentru cele 20 de produse am semnat pe fisa de magazie si lista de inventar. Intrebarea mea este: daca nu mi-a facut inventarul la restul produselor si nu am semnat de primirea lor in gestiune pot fi tras la raspundere de eventuale lipsuri? Mentionez ca pe acolo s-au perindat mai multe persoane in acesti ani iar unele produse sunt descompletate si unele lipsesc total. Multumesc.

Am 52 de ani, nu ma gandesc la pensie de invaliditate....dar efort fizic nu pot face intrucat am necroza femurala, hernie inghinala si aritmie.. Lucrez din 1982 aprile. As dori sa negociez salariul nou chiar daca este pe un post inferior pregatirii. Daca nu imi pastreaza salariul avut anterior as vrea sa intru in somaj conf. art. 65 sau 61 lit c...pot ? Ce trebuie sa fac?

Va multumesc,
Marian


Adaugata in: Contract de munca Somaj
Marin Ciolacu
 User  Marin Ciolacu
a intrebat la 14 Iun. 2012
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Marin Ciolacu
 User Marin Ciolacu
a raspuns la intrebare la 20 Iun. 2012
Va rog frumos sa-mi raspundeti la aceasta intrebare: ce ma fac daca sunt obligat sa platesc toate lipsurile? Cand am luat gestiunea in primire am semnat pe listele de inventar doar pentru 20-30 produse...pentru celelalte la care nu s-a facut inventar n-am semnat.
Ma pot trage la raspundere pentru produsele neinventariate?

Multumesc,

Marian

Alte intrebari despre Contract de munca

TOP RASPUNSURI 2024