ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

suspendare cim


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna seara,

Va rog frumos sa-mi spuneti ce sa fac si cum sa procedes in urmatoare situatie.O angajat a fost in concediu pentru cresterea copilului timp de un an.Copilul implineste 1 an in data de 03.06.2012.Astazi a venit si mia dat o cerere prin care doreste incetarea suspendarii contractului de munca si incetarea contractului de munca conf art 55 lit b incepand cu data de 01.06.2012.Eu cand depun revisalul la itm???Cum se face in revisal incetarea suspendarii contractului de munca??Ea mai trebue sa lucreze???Trebue sa fac doua acte aditionale la cim, unul pt incetarea suspendari si unul pt desfacerea contractului???

Va multumesc

Adaugata in: Contract de munca
Gabi Nin
 User  Gabi Nin
a intrebat la 31 Mai. 2012
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 31 Mai. 2012
Nu trebuie sa intocmiti niciun act aditional la CIM. Incetarea suspendarii inainte de termen se face printr-o decizie intocmita ca urmare a cererii inaintate de salariata dvs. iar incetarea contractului se face in baza acceptarii cererii salariatei de incetare prin acrodul partilor. Operati in Revisal incetarea suspendarii contractului in si cu data de 01.06.2012, apoi operati incetarea contractului de munca in aceeasi zi si transmiteti catre ITM. In cazul de fata incetarea contractului se munca se opereaza in Revisal in ziua incetarii, asa cum prevede HG 500/2011.

Daca dumneavoastra ca angajator acceptati incetarea cu acordul partilor atunci salariata in cauza nu mai are obligatia de a parcurge perioada de preaviz, ceea ce inseamana ca CIM va inceta in data de 01.06.2012 conform acordului partilor. Pana la data de 01.06 insa salariata va fi in continuare in concediu crestere copil, ea nesolicitand revenirea in unitate si reluarea activitatii anterior acestei data.

Alte intrebari despre Contract de munca

TOP RASPUNSURI 2024