ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Vechime


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna seara!

1)As dori sa stiu ce vechime am daca am lucrat intr-un callcenter mai intai numai in weekend - 3h contractuale( timp de 3 luni), apoi 6h contractuale (timp de 1 an) si 4h contractuale (timp de 2 ani)?

2)Am 25 de ani si mi s-a propus un contract de 6h pe zi (+2 sambete pe luna), pe perioada nedeterminata. Se considera norma intreaga sau nu?

Pana la urma, cum este cu aceste contracte ba de 6h, ba de 4h, 3h sau 2h? Si in ce masura ma vor afecta aceste contracte in calculul final la pensie? Sa le evit?

Multumesc anticipat!


Shiva Little
 User  Shiva Little
a intrebat la 15 Feb. 2013
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Georgeta Ganea
 User Georgeta Ganea
a raspuns la intrebare la 15 Feb. 2013
Din punctul de vedere al stagiului de cotizare la pensie nu ar fi o problema pentru ca indiferent daca CIM este incheiat cu norma intreaga sau cu timp partial dar pentru fiecare zi de lucru nu ocazional este acelasi.La somaj stagiul de cotizare este proportional cu timpul lucrat.Foarte important este venitul obtinut pentru ca punctajul la pensie este un raport intre venitul brut pentru care platiti CAS si castigul mediu salarial lunar si care in medie anul trecut a fost de aproximativ 2117 lei. Spun aproximativ ca sunt mici abateri intre cel realizat si cel planificat.. 2117 este salariu mediu brut pe economie planificat

Alte intrebari despre Contract de munca

TOP RASPUNSURI 2024